Fakta om medlemskab

MEDLEMSGEBYR PER ÅR – 500 AED

  • FLERE GRATIS EVENTS HVERT ÅR
  • PRIS FOR AT DELTAGE I MØDER – 100 AED
  • GRATIS MEDLEMSANNONCERING
  • GODE RABAT AFTALER

Hvis du ønsker at blive medlem, kan du enten skrive til registration@dbwd.org eller tilmelde dig vores næste event så kan du betale medlemskab og entre ved indgangen.

Scandinavian Business Women (DBWD) er et meget aktivt netværk, hvor filosofien er, at medlemmerne skaber netværket. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ideer eller forslag til temaer og aktiviteter. Følg os også meget gerne på sociale medier, kommentér og del!
Rikke Langthjem
Chairman

HVEM ER SCANDINAVIAN BUSINESS WOMEN?
Scandinavian Business Women (DBWD) er et non-profit netværk for danske forretningskvinder i Dubai. Det er stedet, hvor aktive kvinder mødes, udveksler ideer, visioner og opdager nye muligheder indenfor- og på tværs af forretningsområder. DBWD er også mødestedet for professionel udvikling og ekspertise for danske kvinder på jagt efter en karriere i Dubai.

Formålet med netværket er at opbygge, udvide og styrke relationer mellem medlemmerne. Vores fokus er at engagere og inspirere gennem netværksarrangementer, virksomhedsbesøg og andre typer møder. Nogle begivenheder er af social karakter, og når det er relevant indbyder vi ikke-medlemmer til at deltage.

Netværket blev startet af en gruppe ildsjæle i 2008 og antallet af medlemmer har været stigende lige siden. Scandinavian Business Women (DBWD) samarbejder aktivt med andre forretningsnetværk; Danish Business Council, Den danske ambassade i UAE og Det danske generalkonsulat i Dubai.

Månedlige netværksmøder med eksterne speakers (fra Dubai, Danmark eller andre steder) og netværksrelaterede aktiviteter. På netværksmøderne har medlemmer mulighed for at få ’10 minutter i rampelys’ dvs. præsentere egne projekter eller produkter.

Workshops for medlemmer, der ønsker at komme mere i dybden med et givet emne relateret til et netværksmøde.

Vi faciliterer gerne mindre netværksgrupper, hvor medlemmer mødes og danner tættere relationer – Blandt andet har vi igangsat mentorforløb, etableret grupper for entreprenører/iværksættere, samt for medlemmer, der er i job eller jobsøgende.

Scandinavian Business Women (DBWD) er et meget aktivt netværk, hvor filosofien er, at medlemmerne skaber netværket. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har ideer eller forslag til temaer og aktiviteter. Følg os også meget gerne på sociale medier, kommentér og del!

Når du bliver medlem, er du med til at støtte netværkets udvikling og får tilgang til en række fordele:

INSPIRATION
10-15 inspirerende netværksmøder og workshops årligt

NETVÆRK
mødested for aktive kvinder i UAE ”live” og på nettet

REFERRALS
introduktion af dit projekt, din idé, din virksomhed til møder

RABAT

adgang til alle netværksmøder & workshops til halv pris, flere gratis

NETVÆRKSGRUPPER

hjælp til at finde- eller etablere en brancherelevant netværksgruppe

NY I DUBAI

Informationsaften for nye

NYHEDSBREV

hold dig opdateret på aktiviteter og events

INFORMATION

New in Dubai sektion på hjemmesiden

MARKEDSPLADS

medlemmer annoncerer frit

SPAR

gode medlemsrabatter hos DBWD partnere

1 fortæl din historie (DBWD medlemsfortælling) *)
4 opslag for egen forretning på DBWD FB gruppe **)
Egen side på DBWD.org markedsplads med tilbud til DBWDs medlemmer
Deltag ved medlemstand på “Ny i Dubai”
Kontaktdetaljer/link/beskrivelse i “Ny i Dubai” sektion på DBWD.org
Infomøde – kun info ikke salg.

Kontakt sponsoransvarlig for at høre om muligheden for yderligere samarbejdsmuligheder

*) DBWD tager forbehold for plads
**) kun annoncering af lovlig forretning (licens)

Alle kvinder, af alle nationaliteter, kan blive optaget i DBWD, forudsat at de er over 18 år og forstår dansk.

Det koster 500 AED om året at være medlem (2016/17 pris). Et medlemskab kan ikke refunderes eller overdrages. Vi afholder arrangement hver måned gennem sæsonen, der løber fra september til juni. Der kan være et medlemsgebyr for at deltage. Dette oplyses inden arrangement. En række møder er eksklusive for medlemmer. Medlemskabet fornys et år efter den første betaling, dvs. hvis du blev medlem i september 2016, skal du forny dit medlemskab i september 2017.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og bliv opdateret om alt det spændende, der sker i Scandinavian Business Women.

Du skulle jo nødigt gå glip af noget!

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required