Markedsplads

Vi indhenter løbende rabataftaler hos forskellige udbydere i Dubai til fordel for medlemmerne. For at få adgang til rabatterne skal du fremvise dit medlemskort til vores samarbejdspartnere. 

Vi uddeler medlemskort til eksisterende medlemmer. Hvis du endnu ikke har modtaget et medlemskort, skal du kontakte registration@dbwd.org. Vi producerer kort til nye medlemmer, så snart vi har modtaget betaling for indmeldelse.

Dit medlemskort giver rabatter hos vores partnere, og er dit navnekort til møderne.

10% Off dental treatments
15% off Quooker systems and installation
15% Off Quooker systems and installation
10% Off on Car hire in DK
20% Off in Boutique Belleamie
20% off tours
15% Off on regular price items
10% Off

Show our DBWD membership card, and be guaranteed to receive Monili’s best prices.

Location: Monili, Shop 58, Building 4, Gold and Diamond Park, Sheik Zayed Road.
For more information please contact:
Vipul Gor
Mobile: + 971 50 476 8659
Mail: vipul@monilijewellers.com
Panky M. K.
Mobile: +971 50 352 6949
Mail: panky@monilijewellers.com
Web: www.monilijewellers.com

Scandinavian Physiotherapy Center JLT er skabt af to danske fysioterapeuter med mange års erfaring bag sig. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af behandlingen og stræber altid efter at hjælpe bedst muligt. Vi er fagligt velfunderet og holder os løbende opdateret på udviklingen indenfor viden om sundhed og behandling. Vi kan tilbyde en bred vifte af behandlingsmetoder. Vi behandler og screener både børn og voksne.

Gratis Biofeedback Stabilizer test

I anledningen af, at Scandinavian Physiotherapy Center JLT har indgået et samarbejde med DBWD, vil vi gerne tilbyde alle medlemmer en gratis Biofeedback stabilizer test i forbindelse med 1.behandling.

Biofeedback stabilizer testen er et unikt visuelt pædagogisk værktøj til at sikre en høj kvalitet og præcision under træningen af coremuskulaturen. Det er et redskab, der giver værdifulde oplysninger til behandleren om, hvordan man som patient bedst kan guides med henblik på at styrke coremuskulaturen og dermed mindske risikoen for rygskader markant. Ved systematisk og superviseret træning kan den enkelte opnå en velfungerende abdominal-, bækkenbunds- og rygmuskulatur, der vil kunne afspejles i et øget fysisk velvære.

Kontakt os gerne. Vi er her for at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Mail: info@scanphys.com

Telefon: +971 055 739 7847

Find os her: Platinum Tower, office 3603, Jumeira Lakes Towers, Dubai.

scandinavianphysiotherapycenter.com

Vi glæder os til at se dig.

Som medlem af DBWD får du 15% på Quooker systemer inkl. installation.

Kontakt Quooker på 800-QUOOKER (7866537) eller email info@quooker.ae.

Testamenter og arv – for ikke-muslimske danskere i UAE

Lotte Wagner, Liv&Lov kan hjælpe med et dansk testamente til herboende danskere tilpasset lokale forhold. Se vedlagte tilbud til DBWD. Tilbuddet gælder for testamenter udarbejdet imens hun er i Dubai. Reserver tid til et møde direkte hos Lotte på lw@liv-lov.dk.

Lotte Wagner kommer også gerne forbi jeres virksomhed og holder et kort (45 min.) oplæg om emnet.
Den internationale arve- og familieret er kompliceret og de færreste almindelige mennesker er klar over hvordan de er stillede hvis uheldet er ude. I UEA har man en kombination af lokal lovgivning og Sharialov, og som nogen helt nyt i 2015 kan ikke-muslimer (fra maj måned) også sikre sine aktiver i UAE med et lokalt testamente. På 45 minutter kan du blive lidt klogere på hvordan du bedst sikrer dine nærmeste og hvad det danske testamente bør indeholde, herunder børnetestamenter og deres gyldighedsbetingelser.

Oplægget er på dansk.

Som bosiddende i Dubai vil dit bo skulle deles efter Sharia-lov hvis uheldet er ude. En dansk kvinde, som er gift med en dansk mand, og som har en datter og en søn, arver 1/8 af den samlede formue efter Sharia-lov hvis uheldet er ude og manden dør. Hvis de boede i Danmark kunne hun sidde i uskiftet bo, eller hun kunne arve op til 15/16 af den samlende formue, hvis de havde formuefællesskab og havde skrevet testamente.

Kontakt info@liv-lov.dk eller telefon +45 51 23 27 28 for en gratis (skype) gennemgang af jeres situation og hør hvilke muligheder I har, med et dansk hjemlandstestamente i kombination med Sharia-lov samt børnetestamente og Appointment of Interim Guardians”.

Der ydes 30 % rabat på listeprisen på et dansk hjemlandstestamente m. børnetestamente til medlemmer af DBWD, så din pris bliver AED 4.100,-

(Denne pris indeholder ikke ”appointment of interim guardians” samt eventuel rådgivning om sikring af lokale aktiver.

Der skal endvidere betales DKK 300,- til Notaren i Danmark).

Bestil allerede nu tid til en personlig samtale på info@liv-lov.dk.

BoConcept is happy to provide 15% discount for all members of Danish Business Women Dubai.

The offer is valid for regular price items (not discounted), and you will have to show your valid Membership card as proof of identity at time of purchase.

Come visit our store’s or book our ‘concepter’ FREE to get decoration service in your home. At BoConcept, we are passionate about what we sell and take pride in achieving the best results for our customers. We have skilled ‘Concepter’ who care about furniture and urban design as much as you do. Their design and product knowledge can help you make the most out of your space. T&C apply.

Our website address: www.boconcept.ae

Uddrag af hvad medlemmer af DBWD der har deltaget i tidligere 8-Ugers Mentorforløb siger:

”Det bedste ved mentorforløbet er, at man ikke er alene, og bliver støttet af den gode gruppe-energi. Vha. forløbet er det lykkedes mig at skabe mere indre ro, glæde, accept, power, positivitet – og et nyt job!” Dorte Johansen

”Jeg er allergladest for at have fået en emotionel værktøjskasse fuld af redskaber som jeg kan bruge når jeg står i indre og ydre konflikter, har opgaver, følelser eller mennesker, der overvælder mig. Jeg har fået en ny forståelse for, og af, mig selv som gør, at jeg er blevet min egen bedste ven.” Tine Kaalund

”Det har været inspirerende at se fremskridt i at nå mål allerede efter få uger. Fokus på tillid, struktur og ansvarlighed har været nøgleord og vil fortsat være det. Jeg er glad for jeg har deltaget” Ulla

”Jeg har lært at stille skarpt på mine prioriteter og derved opnå mere balance samtidig med jeg har nået de mål jeg har sat mg!” Ingvill S.C.

”Jeg er blevet et gladere og mere tilfredst menneske.” Anonym

”Jeg har lært mig selv bedre at kende og vigtigheden af at huske også at sætte fokus på mig selv. Lulu giver dig værktøjer til at nå dine mål og se det positive i livet!” Katrine

”Det bedste ved forløbet er, at jeg med indsigt i mine adfærdsmønstre har fået min krop og hjerne mere i harmoni.” Mona Fussing

”Mentorforløbet hjalp mig med at sætte ord og billeder på mine livsvisioner og med at prioritere hvor meget tid og energi jeg ønsker at investere i de forskellige områder – med erkendelsen af at døgnet kun har 24 timer…” Adriana

”Mentorforløbet har rusket op i mig og tvunget mig til at konfrontere mig selv, og tage kærlig omsorg for at nå mine mål.” Anonym

Gør dine drømme til virkelighed i 2017
– med DBWDs 8-Ugers Mentorforløb

NYE MORGEN OG AFTENHOLD STARTER FEB 2017

Har du nogensinde sat et mål, du virkelig brændte for? Du var klar til at smide alt din energi i at nå målet. Du ville gerne finde drømmejobbet, være bedre til at organisere din tid, have mere kvalitetstid med familien eller måske bare være mere effektiv og målrettet i hverdagen. Men da hverdagen kom, så smuldrede de gode intentioner og du glemte at fokusere på dit mål. 

Få mennesker er bevidste om, hvorfor de lykkes eller mislykkes. Og mange forveksler andres succeser med, at de har et medfødt talent. Talent og medfødte evner er dog blot en lille del af svaret på, hvorfor nogen får succes. Årtiers forskning i præstationer tyder på, at succesfulde mennesker ikke når deres mål på grund af hvem de er, men mere på grund af hvad de gør. 

Som et led af udviklingen i DBWD har Lulu Mahaini, med et ønske om at give noget tilbage til netværket, tilbudt et mentor forløb til DBWDs medlemmer. Lulu vil hjælpe, medlemmer der ønsker det, at finde indtil hvordan du sætter mål for fremtiden og bevarer motivationen hele vejen til målstregen.

Ved at sætte fokus på din fremtidige udvikling, dine ønsker og mål samt hvordan du opnår resultater, håber vi at alle interesserede kan få taget hul på et nyt kapitel I deres professionelle såvel som personlige virke.

8-Ugers MORGEN Mentorhold starter:

Forløb: 8 uger – Starter MAN d. 5. FEB. – kl.9-11.30
Hyppighed: 1 x per uge – Mandage kl.9-11.30 (ikke uge 7)
Pris: 1125 AED (25% for DBWD medl.– fuld pris 1500 AED)
Form: Gruppe sessioner med hjemmearbejde
Antal: Max 12 personer
Sted: The Lakes, Maeen 1, villa 154
Tilmelding: lulu@mahaini.dk

8-Ugers AFTEN Mentorhold starter:

Forløb: 8 uger – Starter TIRS.d. 21. FEB. kl.19-21.30
Hyppighed: 1 x per uge – Tirsdage kl.19-21.30
Pris: 1125 AED (25% for DBWD medl.– fuld pris 1500 AED)
Form: Gruppe sessioner med hjemmearbejde
Antal: Max 12 personer
Sted: (Bliver meldt ud senere)
Tilmelding: lulu@mahaini.dk

Har du ikke mulighed for at deltage i dette tilbud, tilbyder Lulu også 25% rabat på 1:1 sessioner til DBWDs medlemmer.

Specielt tilbud til medlemmer af DBWD

SPAR 33% PÅ RÅDGIVNING HOS KARIN KROGH

Kære DBWD

Tusinde tak for en god oplevelse hos jer i Dubai. Det var en stor fornøjelse at møde jer og også høre lidt om, hvordan livet udfolder sig i Dubai.

Jeg håber, at jer der var med til foredrag og workshop fik udbytte ud af at deltage, og at I er blevet styrket i jeres egen personlige gennemslagskraft.

Hvis I har lyst til at læse lidt med i min bog, så har jeg det første kapitel liggende her: http://karinkrogh.dk/bog-udtryk-indtryk-aftryk.html

Min glædesmodel, som kan eliminere alle bekymringer, stoppe brok og ikke mindst skabe mere glæde (læses med et glimt i øjet) kan I se her:
http://karinkrogh.dk/glaedesmodellen.html

Har du interesse i at gå mere i dybden med din egen personlige gennemslagskraft, så tilbyder 1-1 rådgivning, enten personligt på mit kontor eller via Skype. Der er også mulighed for, at I samler jer lidt sammen og inviter mig retur til Dubai, så kan jeg holde et par kursusdage. I så fald kan det koordineres via Malene von Kiær, OneDecision.

Jeg vil gerne tilbyde jer en speciel pris på kr. 1.000,- (Normalprisen er kr. 1.500,-) i timen for personlig sparring. Minimum er 2 timer – 5 timer koster 4.500,- og 10 timer koster 8.000,- Alle priser er excl. moms.

Hvis du vil have tips og tricks og følge med i, hvad jeg arbejder med, er du velkommen til at melde jer på mit nyhedsbrev her:
http://karinkrogh.dk

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte mig på kk@karinkrogh.dk +34 2248 4860

De bedste hilsner og pøj pøj fremover

Karin Krogh

Karin Krogh, kk@karinkrogh.dk, +45 2248 4860, Skype: karinkroghdk
Nyt Potentiale, Borupvang 3, 2750 Ballerup, Denmark

President, MPI Denmark Chapter

Akhilaa Tourism tilbyder 20% rabat på alle City Tours og Desert Safari’s til DBWDs medlemmer. Rabat gives når turen bookes via Farrah eller Mohamed.

Akhilaa Tourism kan også arrangere skandinaviske guider og sammensætte oplevelses pakker tilpasset dine eller dine gæster’s behov.
Se mere på hjemmesiden: www.akhilaatourism.com

For booking og priser kontakt:

Mohamed: +971 59 483 02 48 eller
Farrah: +971 50 882 51 80

10% rabat på udlejningsbiler

Danish Business Women Dubai kan i samarbejde med AVIS tilbyde dig 10% rabat på leje af bil i Danmark.
Rabatten gælder alle udlandsdanskere i Dubai og opnås ved at klikke direkte på ”lej bilen nu” nedenfor.

Rabatten gælder ved leje af AVIS biler i Danmark.

LEJ BILEN NU

HYGGE MANSION is a Danish owned company spreading the mega trending Danish lifestyle phenomenon HYGGE – into Dubai & ME.

Living with HYGGE is a ground pillar for increased happiness in your life and brings serenity (back) in your home.

Placing an order on our gorgeous hygge items can be done with a 10% discount through by WhatsApping us at 0524404551.

 

Follow along on: 

Instagram

FB

Twitter

Pinterest

 HYGGE MANSION – Essential Happiness

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og bliv opdateret om alt det spændende, der sker i Scandinavian Business Women.

Du skulle jo nødigt gå glip af noget!

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required