If you want to learn more about DBWD, how to become a member, learn more about Denmark or become a sponsor, please contact us on info@dbwd.org. You can also contact the board members directly.


RIKKE VITTRUP LANGTHJEM
CHAIRMAN
RIV@DBWD.ORG

Rikke Vittrup Langthjem arbejder til dagligt for Ejendomsmægler firmaet Edwards&Towers som PA for firmaets MD samt med Business Development og Marketing. Rikke har været expat i 15 år, 2 år i Graekenland, 10 år i Spanien – hvor hun også har fået sine 3 børn –  og nu 3 år i Dubai. En uddannelse indenfor Hospitality Management har gjort at hun i mange af årene som expat, har været involveret i PTA arbejde på højeste plan samt freelance konsulent i et Event firma i Dubai.

Rikke er glad for at cykle og er ofte at finde på Al Qudra Bike Track.

Mai Lund Svendsen er uddannet jurist (cand.jur) samt erhvervsjurist (cand.merc.jur). Mai har tidligere arbejdet for Vestas, som fuldmægtig for forsvarsadvokaten Michael Juul Eriksen og senest for et dansk advokatfirma i Dubai. Nu er hun ved at starte virksomhed op i Dubai. Mai har boet 4 år i Dubai, er dansk gift og er for nyligt blevet mor til en lille pige. Mai er et udpræget morgenmenneske med alt for meget energi, som hun forsøger at dulme med en masse sport. Dette har senest resulteret i en ironman70.3 medalje. Mai er en starter-type, der har en passion for at sætte gang i nye ideer. Hun er visionær og elsker at udfordre en eksisterende tankegang/proces. Mai ønsker, med sin plads i bestyrelsen at bidrage til at skabe et spændende miljø for Start-ups, hvor man hjælper og støtter hinanden i den kaotiske proces det kan være.


MAI LUND SVENDSEN
DEPUTY CHAIR & LEGAL 
MAL@DBWD.ORG


KIA HOLM REIMER
PR & BUSINESS
KIR@DBWD.ORG

Kia Holm Reimer har en baggrund i Salg og Marketing og som selvstændig. Kia er senest uddannet Mini MBA´er ved PWC i Dubai og har for nylig, sammen med Christina Hansson stiftet HYGGE MANSION. Et firma der arbejder med den Danske hygge i Dubai og UAE.  Kia er multi skilled og har stor hands on viden om, og i, UAE markedet. Kia´s overvejende interesse findes i business development, digital og traditionel branding og markedsføring samt idegenerering og langsigtede strategier. Hun er en go getter, der ikke er bange for at skifte retning og ser mulighederne før begrænsningerne. Kia har en positiv tilgang til at alt kan løses og lykkes.

Kia har boet 3 år i Abu Dhabi, hvor hun er medlem af Int. Business Women i Abu Dhabi og er desuden uddannet løbecoach og selv passioneret løbe og sports entusiast.

Kirsten Bak Nielsen er uddannet Industriel Designer og har desuden en merkonom inden for International Handel & Markedsføring. Til dagligt kan du møde hende på Generalkonsulatet, hvor hun arbejder som Visa officer i konsulærafdelingen. Kirsten har boet i Dubai sammen med sine to døtre og mand de siden 2015. Med en kreativ baggrund har Kirsten ansvaret for Design & Hjemmeside samt opgaver inden for IT. Kirsten har ikke ret meget fritid, men nyder en daglig svømmetur og en sjælden time foran Netflix.


KIRSTEN BAK NIELSEN
IT, DESIGN & COMMUNICATION
KIB@DBWD.ORG


CHRISTINA HANSSON
SPONSOR & SALES
CH@DBWD.ORG

 

Christina Hansson har arbejdet med salg og marketing de sidste 15 år af sit arbejdsliv, hvoraf de seneste 6 år som Brand Manager for Swatch Group i Danmark. Efter at have boet et år i England sammen med sin mand og  to teenagedøtre, flyttede de i sommeren 2016 til Dubai, hvor de nu er meget glade for at bo. Christina er her er startet op med eget firma HYGGE MANSION, hvis overordnede formål er at udbrede hyggen i Dubai. Her kan hun kombinere sin mangeårige salgs- og marketingerfaring med noget hun elsker – nemlig indretning og interior design.

Hun er vild med yoga og går gerne lange ture med veninder eller løber en tur i sin fritid. Derudover sætter hun stor pris på hygge med familie og venner.

Christina er ansvarlig for vores sponsorer og hun glæder sig til at kunne være med til at videreudvikle DBWD i en endnu mere positiv retning, som vil inspirere medlemmerne til fortsat at ville være en del af vores efterhånden betydelige netværk.

Julie Stiedl bringer hendes mangeårige erfaring med regnskab og administration ind i DBWDs bestyrelse. Julie brænder for at skabe overblik og system på økonomisiden og ønsker at støtte op om DBWDs gode arbejde med spændende events og arrangementer til glæde for netværket.

Julie er en meget aktiv kvinde, der spiller tennis, løber og går ture med hunden. Hun elsker bare at have det sjovt – især sammen med andre.
Julie er hjemmegående mor til 3, dansk gift og i Dubai på femte år.


JULIE STIEDL
FINANCE & ADMINISTRATION
JUS@DBWD.ORG


TRUDE BANG GRØNBECH
MEMBERS & STATISTICS
TRB@DBWD.ORG

Trude Bang Grønbech
Trude er uddannet sygeplejerske, og har desuden over 20 års erfaring indenfor fitness branchen, både som instruktør, hold ansvarlig og med uddannelse af instruktører. Hun elsker selv at være aktiv og bruger bla sin fritid på cykling, yoga, løb og powerwalk.

Trude har boet i Dubai i 3 år med sin mand og to piger. Hun har arbejdet næste 2 år som sports og event koordinator i The Sustainable City, og ser frem til at kunne gøre brug af sine erfaringer herfra i arbejdet med events for DBWD.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev allerede i dag og bliv opdateret om alt det spændende, der sker i Scandinavian Business Women.

Du skulle jo nødigt gå glip af noget!

Subscribe to DBWD newsletter

* indicates required